Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Τι να παίξω σήμερα (10/10/2024): Η Ελλάδα στο «Wembley», Nations League και προκριματικά Μουντιάλ

Τι παίζουμε σήμερα; Ιδού το ερώτημα…

Τρεις ημέρες… ανομβρίας ήταν πολλές. Η δράση επιστρέφει, με αγώνες της 3ης αγωνιστικής του Nations League, αλλά και ματς για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής.


193. Αγγλία – Ελλάδα (21:45)

Στο τελευταίο της χρονικά ματς για τον 2ο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Nations League, η Αγγλία επικράτησε της Φινλανδίας με 2-0. Αλάνθαστη στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου, με 2/2 νίκες και διατηρώντας το «μηδέν» στην άμυνα. Στόχος φυσικά, η πρωτιά στο γκρουπ. Θυμίζουμε ότι βρίσκεται στη «μετά-Σάουθγκεϊτ» εποχή, με τον Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο της. Μεστή εμφάνιση από την Ελλάδα στο Δουβλίνο και νίκη με 2-0 επί της Ιρλανδίας στη 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας του Nations League. Όπως και η επερχόμενη αντίπαλό της, έτσι κι εκείνη, έχει κάνει ιδανική εκκίνηση στη διοργάνωση, με το απόλυτο νικών και δίχως να δεχθεί γκολ. Στην «πρεμιέρα» κέρδισε με 3-0 τη Φινλανδία. Μοιράζει χαμόγελα με την παρουσία του Γιοβάνοβιτς στην τεχνική της ηγεσία.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Στο επιβλητικό «Wembley», η Ελλάδα μοιάζει μετά από πολλά χρόνια να έχει τα φόντα να σταθεί αξιοπρεπώς κόντρα στην Αγγλία. Θα το παλέψει και αναμένεται να είναι αξιόμαχη. Η απόδοση του 2 (+1.75 Α.Η.) στο 1.75. ▶️ (Stoiximan

197. Ιταλία – Βέλγιο (21:45)

Η Ιταλία έκανε το… καθήκον της και έφυγε με το διπλό (1-2) από την έδρα του Ισραήλ, σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League. Δεν έχει λαθέψει μέχρι στιγμής και διπλασίασε τα θετικά της αποτελέσματά στο γκρουπ μετά το σούπερ «τρίποντο» στην έδρα της Γαλλίας με σκορ 1-3. Ήδη στα πέντε γκολ ενεργητικό, θετικότατη επιθετικά. Το Βέλγιο έκανε την προσπάθειά του, όμως ηττήθηκε με 2-0 από τη Γαλλία στο εκτός έδρας ματς της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League. Πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση. Είχε ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του, επικρατώντας με 3-1 του Ισραήλ (εντός). Δύσκολη η αποστολή του σε ένα γκρουπ με Γάλλους και Ιταλούς. Όχι και το καλύτερο κλίμα στις τάξεις του. Τραυματίες οι Ντε Μπρόινε και Κουρτουά, έχοντας ούτως ή άλλως κόντρα με τον κόουτς Τεντέσκο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Κάτι παραπάνω από θετικά τα δείγματα για την Ιταλία σε αυτά τα πρώτα ματς του Nations League. Το Βέλγιο βρίσκεται σε στάδιο αναδιαμόρφωσης. Διαθέτει ταλέντο, αλλά θέλει χρόνο και αναζητά… συσπείρωση. Ο άσος το 1.95. ▶️ (Pame Stoixima

199. Νορβηγία – Σλοβενία (21:45)

Μετά το πέρας δύο αγωνιστικών στον 3ο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Nations League, η Νορβηγία διατηρείται αήττητη, με συγκομιδή τεσσάρων βαθμών. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο «παράθυρο» του Σεπτέμβρη, σημείωσε την εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Αυστρίας. Ισοβαθμεί με τη Σλοβενία, η οποία επίσης μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία σε δύο «στροφές». Δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία στο να κάμψει την αντίσταση του Καζακστάν. Κέρδισε 3-0.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Νορβηγία και Σλοβενία αναζητούν μία δεύτερη σερί νίκη που θα τις φέρει στην κορυφή του 3ου Ομίλου. Με καλά στοιχεία και οι δύο, υπάρχει αξία στο G/G του 1.87. ▶️ (Stoiximan) 

205. Βενεζουέλα – Αργεντινή (00:00)

Για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Βενεζουέλα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουρουγουάη. Τρίτο «Χ» σε μία σειρά τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Οριακά εντός εξάδας. Από ήττα προέρχεται η Αργεντινή, με σκορ 2-1, στην έδρα της Κολομβίας. Δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα στα τέσσερα τελευταία της ματς στα προκριματικά. Παραμένει ωστόσο στην κορυφή, σε απόσταση δύο βαθμών από τους Κολομβιανούς και τριών από την Ουρουγουάη.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Βενεζουέλα αποτελεί «σκληρό καρύδι», όμως η Αργεντινή είναι σαφώς πιο ποιοτική, ενώ προέρχεται και από ήττα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το «πρέπει» που υπάρχει για επιστροφή στις επιτυχίες. Αποδεκτό στο 1.70 το 2 & Under 4,5. ▶️ (bet365

207. Χιλή – Βραζιλία (03:00)

Με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από το 1ο ημίχρονο, η Χιλή υπέστη την εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Βολιβία. Κάκιστη μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Μουντιάλ, με συγκομιδή μόλις πέντε βαθμών σε οχτώ αγωνιστικές. Και στο -4 από την πρώτη επτάδα. Όχι ότι η Βραζιλία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση για τα δεδομένα της. Την περασμένη αγωνιστική έχασε με 1-0 στην Παραγουάη και έφτασε τις τέσσερις(!) ήττες στα πέντε τελευταία της ματς στα προκριματικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Από τις… δυσάρεστες εκπλήξεις των προκριματικών Χιλή και Βραζιλία. Εξαιρετικά ντεφορμέ, ειδικά η «Σελεσάο», για την οποία η γκρίνια καλά κρατεί. Σκοράρει με το… σταγονόμετρο και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα. Στο 1.70 το Under 2,5. ▶️ (Stoiximan

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Αγγλία – Ελλάδα 2 (+1.75 Α.Η.) ▶️ 1,75
Ιταλία – Βέλγιο 1 ▶️ 1,95
Νορβηγία – Σλοβενία G/G ▶️ 1,87
Βενεζουέλα – Αργεντινή 2 & Under 4,5 ▶️ 1,70
Χιλή – Βραζιλία Under 2,5 ▶️ 1,70

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα