Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Τι να παίξω σήμερα (01/10/2024): Τσάμπιονς Λιγκ, πράξη δεύτερη

Τι παίζουμε σήμερα; Ιδού το ερώτημα…

Άλλες ομάδες στοχεύουν στο 2/2, άλλες θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η 2η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκινάει με υψηλές προσδοκίες βάσει των αγώνων που εμπεριέχονται στο σημερινό (01/10) πρόγραμμα.


802. ΣτουτγκάρδηΣπάρτα Πράγας (19:45)

Με γκολ στο 90’+7’ και παίζοντας με 10 από το 63’, η Στουτγκάρδη έσωσε την «παρτίδα» με τη Βόλφσμπουργκ και έφυγε με τον βαθμό (2-2). Δεν συνέχισε νικηφόρα στην Μπουντεσλίγκα για τρίτη σερί αγωνιστική. Αξιόμαχη στην «πρεμιέρα» της στο Τσάμπιονς Λιγκ, την αδικεί η ήττα (3-1) από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Santiago Bernabeu». Μετά από 15(!) επίσημα παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης, η Σπάρτα Πράγας υπέστη την πρώτη της ήττα στη σεζόν, στο εντός έδρας ματς με τη Σίγμα Όλομουτς (2-3). Εντυπωσίασε στο Τσάμπιονς Λιγκ με την «καθαρή» νίκη (3-0) επί της Σάλτσμπουργκ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Οι δύο ομάδες έχουν όλα τα φόντα για να προσφέρουν θέαμα στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αμφότερες με επιθετικές αρετές και με ποιοτικά σύνολα. Ποντάρισμα στο G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1.82. ▶️ (Stoiximan

849. Αϊντχόφεν – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:00)

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, η Αϊντχόφεν έφυγε νικήτρια, με σκορ 0-2, από την έδρα της Βίλεμ, κάνοντας το 7/7 στη φετινή Έρεντιβίζιε. Κατώτερη των περιστάσεων στο «Allianz Stadium» απέναντι στη Γιουβέντους. Έχασε εύκολα με 3-1, στην «πρεμιέρα» της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 της Εστορίλ εκτός έδρας για την 7η «στροφή» της Λίγκα Πορτουγκάλ. Έφτασε τις οχτώ σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μεταξύ αυτών και το 2-0 επί της Λιλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Αϊντχόφεν καλείται να πραγματοποιήσει μία πρώτη καλή εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη στιγμή που η Σπόρτινγκ πάει… «τρένο», είναι φορμαρισμένη και δουλεύει άρτια σε άμυνα και επίθεση. Επιλογή το 2 (-0.25 Α.Η.) στο 1.70. ▶️ (Pame Stoixima

850. Άρσεναλ – Παρί Σεν-Ζερμέν (22:00)

Η Άρσεναλ τα… χρειάστηκε κόντρα στη Λέστερ, είδε μία διαφορά δύο τερμάτων να… εξανεμίζεται, όμως βρήκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και τελικά επικράτησε με 4-2. Αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας ρεκόρ 4-2-0. Νωχελικό το ξεκίνημά της στο Τσάμπιονς Λιγκ, με ένα 0-0 στην έδρα της Αταλάντα. Η Παρί Σεν-Ζερμέν δεν λάθεψε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεν και πήρε τη νίκη (3-1). Με τα χίλια ζόρια απέφυγε την «γκέλα» στο πρώτο της ματς στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και κέρδισε τη Χιρόνα με 1-0 στο 90’, χάρη σε λάθος του αντίπαλου πορτιέρο. Μέχρι στιγμής δεν έχει σταθερότητα, ψάχνει τα «πατήματά» της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Την πρώτη της νίκη στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ αναζητά η Άρσεναλ. Δύσκολο το εγχείρημα της απέναντι στην Παρί Σεν-Ζερμέν, που ναι μεν διαθέτει μονάδες, όμως η εικόνα της θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Επιτρέπουν πράγματα ανασταλτικά οι «κανονιέρηδες», αποδεκτό στο 1.70 το G/G. ▶️ (Stoiximan) 

852. ΛεβερκούζενΜίλαν (22:00)

Σε μία αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, στην οποία ήταν δεδομένα κατώτερη, η Λεβερκούζεν κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία (1-1) από το Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν. Διατηρήθηκε λοιπό, αλώβητη σε μία δύσκολη έδρα. Μπορεί να μην συνέχισε νικηφόρα για τέταρτο διαδοχικό ματς, αλλά τουλάχιστον παρέμεινε αήττητη. Με το «δεξί» στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, επιβλήθηκε με 4-0 της Φέγενορντ εκτός έδρας. Με μία κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης της στα τέλη του 1ου ημιχρόνου, η Μίλαν επικράτησε της Λέτσε με 3-0 στο πλαίσιο της 6ης «στροφής» της Σέριε Α. Παρέμεινε στον δρόμο των επιτυχιών και βρίσκεται σε «τροχιά» κορυφής. Θα μπορούσε και καλύτερα στην «πρεμιέρα» της στο Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και δείχνοντας μία επιεικώς μέτρια εικόνα, έχασε με 3-1 από τη Λίβερπουλ στο «San Siro».

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Πιθανότατα η εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν, αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα. Η Λεβερκούζεν είναι θετική φέτος. Μπορεί η Μίλαν να μην «βγάζει μάτια» με την απόδοσή της, όμως κερδίζει και αυτό μετράει. Ταξίδεψε στη Γερμανία με αρκετές απουσίες. Θα πάρουμε τον άσο στο 1.70. ▶️ (bet365

854. Ντόρτμουντ – Σέλτικ (22:00)

H Ντόρτμουντ βρέθηκε μέχρι και με 0-2 πίσω στο σκορ από την Μπόχουμ, όμως σοβαρεύτηκε στη συνέχεια και έκανε την ανατροπή (4-2). Είχε ανάγκη από μία τέτοια αντίδραση, συνοδευόμενη από την επιστροφή της στις επιτυχίες. Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (0-3), έφυγε με το «διπλό» από το Βέλγιο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ούτε που ίδρωσε η Σέλτικ στο εκτός έδρας ματς με τη Σεντ Τζόνστον. Τη διέσυρε με 6-0 και έκανε το 9/9 τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Εύκολο το έργο της κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο πρώτο της ματς στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Σημείωσε μία άνετη νίκη με 5-2.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Ντόρτμουντ απέκτησε αυτοπεποίθηση μετά τη σούπερ ανατροπή με την Μπόχουμ. Στο «SIGNAL IDUNA PARK» παίζει διαφορετικά. Με έναν… 12 παίκτη. Είναι ανώτερη ομάδα από τη Σέλτικ, επιβάλλεται να συνεχίσει με νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρώτο της εντός για φέτος στη διοργάνωση. Χαμηλά ο άσος, να σκοράρει ο «καυτός» Γκιρασί, προσφέρεται στο 2.12. ▶️ (Stoiximan

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Στουτγκάρδη – Σπάρτα Πράγας G/G & Over 2,5 ▶️ 1,82
Αϊντχόφεν – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2 (-0.25 Α.Η.) ▶️ 1,70
Άρσεναλ – Παρί Σεν-Ζερμέν G/G ▶️ 1,70
Λεβερκούζεν – Μίλαν 1 ▶️ 1,70
Ντόρτμουντ – Σέλτικ Να σκοράρει: Γκιρασί ▶️ 2,12

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα