Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Τι να παίξω σήμερα (17/09/2024): Επιτέλους, ξεκινάει!

Τι παίζουμε σήμερα; Ιδού το ερώτημα…

Η αναμονή έλαβε τέλος! Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με νέο φορμάτ και μία League Phase που αναμένεται να δώσει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον στη διοργάνωση!


802. Γιουβέντους – PSV Αιντχόφεν (19:45)

Η Γιουβέντους δεν πήρε τίποτα περισσότερο από την ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Έμπολι για την 4η αγωνιστική της Σέριε Α. Δεύτερο σερί παιχνίδι που αδυνατεί να σκοράρει και αρκείται σε ένα «Χ». Το θετικό βέβαια είναι, ότι και στα τέσσερα επίσημα που έχει δώσει φέτος, μπορεί και διατηρεί το «μηδέν» στην άμυνα. Επιθετικά χρειάζεται δουλειά. Αγωνιζόμενη με παίκτη παραπάνω από το 9’, η PSV Αϊντχόφεν βρήκε δύο γκολ στο επόμενο επτάλεπτο και εξασφάλισε τη νίκη (2-0) επί της Ναϊμέγκεν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Έρεντιβιζιε. Έχει κάνει την ιδανικότερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, με 5/5 νίκες, 20 γκολ υπέρ και μόλις δύο κατά.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Με τη Γιουβέντους να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ τη δεδομένη χρονική στιγμή και την Αϊντχόφεν να «πετάει φωτιές» επιθετικά, φαίνεται πως η «γηραιά Κυρία» δεν θα έχει ένα εύκολο έργο κόντρα στους Ολλανδούς. Σε απόδοση 1.90 το 2 (+0.75 Α.Η.). ▶️ (Stoiximan

856. Μίλαν – Λίβερπουλ (22:00)

«Ξέσπασε» η Μίλαν και σημειώνοντας τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίωρο, κέρδισε εύκολα τη Βενέτσια με 4-0 για την 4η αγωνιστική της Σέριε Α. Είχε ανάγκη ένα τέτοιο αποτέλεσμα, μιας και η σεζόν για εκείνη ξεκίνησε εξαιρετικά μέτρια, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, στις τρεις πρώτες «στροφές». Για πρώτη φορά μάλιστα φέτος, διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Η Λίβερπουλ βρέθηκε προ εκπλήξεως και για πρώτη φορά μετά από τη δεκαετία του ‘60, ηττήθηκε στο «Anfield» από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με σκορ 0-1. Πραγματικά απρόσμενο αποτέλεσμα, δεδομένου του ότι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, είχε παρουσιάσει μία εξαιρετική εικόνα, που την είχαν οδηγήσει σε τρεις σερί νίκες, χωρίς καν να δεχθεί γκολ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η απόδοση των δύο ομάδων στα τελευταία χρονικά ματς πριν το μεταξύ τους, δεν είχε απολύτως καμία σχέση με αυτή που είχαν πιάσει στα προηγούμενα παιχνίδια τους μέσα στη σεζόν. Μας μπέρδεψαν… Το καλό δείγμα της Λίβερπουλ πάντως, είναι μεγαλύτερο. Θα πάμε στο διπλό του 1.94. ▶️ (Pame Stoixima

857. Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00)

Η Μπάγερν Μονάχου δεν βρήκε την παραμικρή αντίσταση στο Κίελο και επικράτησε της νεοφώτιστης Χόλσταϊν με 6-1, πραγματοποιώντας το 3/3 στην τρέχουσα Μπουντεσλίγκα. Έπαιξε καλά και φαίνεται πως ο Κομπανί κάνει δουλειά. Κάτι δεν πάρει καλά για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το τελευταίο διάστημα. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα (0-1) στο ντέρμπι με τη Χάιντουκ, ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Ριέκα. Το εμπόδιο της Καραμπάγκ ξεπέρασε στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ για να βρεθεί στη League Phase.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Το τάιμινγκ στο οποίο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε το ταξίδι στο Μόναχο, δεν μοιάζει ιδανικό. Η Μπάγερν έχει… φόρα και στον διάβα της μπορεί να παρασύρει με άνεση τους Κροάτες. Σε απόδοση 1.70 ο 1 (-2.0 Α.Η.). ▶️ (Stoiximan) 

858. Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη (22:00)

Με δύο γκολ-πέναλτι, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα, με σκορ 0-2, από μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Σοσιεδάδ. Συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών και παρέμεινε αήττητη μετά το έκτο επίσημο ματς που έδωσε φέτος. Είναι η εν ενεργεία Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Κάτι παραπάνω από πειστική η Στουτγκάρδη στο «BORUSSIA-PARK», κέρδισε με 3-1 την Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» για φέτος. Πετάει «φωτιές» επιθετικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει φτάσει ούτε κατά διάνοια το «πικ» της απόδοσή της. Σαφώς και είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στη Στουτγκάρδη, εντούτοις οι Σουηβοί δεν θα πέσουν αμαχητί και δεν αποκλείεται να βρουν γκολ στο «Santiago Bernabeu». Αποδεκτό στο 1.70 το G/G. ▶️ (bet365

859. Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Λιλ (22:00)

Δεν «βλέπει» καμία στον διάβα της η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση -τουλάχιστον εντός συνόρων- και μετά από πέντε αγωνιστικές στη Λίγκα Πορτουγκάλ, μετρά ισάριθμες νίκες, με 19 γκολ ενεργητικό και μόλις δύο παθητικό. Στον αντίποδα, η Λιλ προβληματίζει. Την Παρασκευή (13/09) έχασε με 1-0 από τη Σεντ Ετιέν και έφτασε τις τρεις σερί ήττες σε επίσημα ματς.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Αν η Σπόρτινγκ παρουσιάσει ανάλογη εικόνα με αυτή που έχει στο πρωτάθλημα, η Λιλ θα χρειαστεί μία σημαντική βελτίωση της απόδοσής της για να έχει ελπίδες στο «Jose Alvalade». Δεν γίνεται να πάμε κόντρα στους «δράκους». Ο άσος στο 1,70. ▶️ (Stoiximan

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Γιουβέντους – PSV Αιντχόφεν 2 (+0.75 Α.Η.) ▶️ 1,90
Μίλαν – Λίβερπουλ 2 ▶️ 1,94
Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1 (-2.0 Α.Η.) ▶️ 1,70
Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη G/G ▶️ 1,70
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Λιλ 1 ▶️ 1,70

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα