Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Τι να παίξω σήμερα (09/09/2024): Με το βλέμμα στους Γάλλους

Τι παίζουμε σήμερα; Ιδού το ερώτημα…

Θα δείξει αντίδραση η Γαλλία κόντρα στο Βέλγιο; Μπορεί η Κύπρος να κάνει το 2/2; Το δικό του ενδιαφέρον έχει το Νορβηγία – Αυστρία. Αυτά και άλλα πολλά παιχνίδια υπάρχουν στο πρόγραμμα της Δευτέρας (09/09) για το Nations League.


771. Κύπρος – Κόσοβο (19:00)

Με το «δεξί» η Κύπρος στον 2ο Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. Κέρδισε με 1-0 τη Λιθουανία εκτός έδρας. Κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκε το νικητήριο γκολ. Τυχερή που κέρδισε. Δυσκολεύτηκε πολύ το Κόσοβο στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρουμανία (εντός) και δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 0-3. Δίχως σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει, τη στιγμή που η αντίπαλός της ήταν αρκετά αποτελεσματική.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Παραπλάνησε η Κύπρος με τη νίκη επί της Λιθουανίας. Δεν ήταν καλή. Το Κόσοβο θα χρειαστεί μία καλύτερη εμφάνιση από αυτή με τη Ρουμανία για να κερδίσει. Το διπλό στο 1.91. ▶️ (Stoiximan

772. Γαλλία – Βέλγιο (21:45)

Στο πρώτο της παιχνίδι για τον 2ο Όμιλο της Α’ Κατηγορίας του Nations League, η Γαλλία προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, όμως υπέστη την ανατροπή (1-0, 1-3) και έχασε από την Ιταλία. Εξακολουθεί να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Επιθετικά δυσκολεύεται πάρα πολύ, ενώ πλέον εμφανίζει ζητήματα και στα μετόπισθεν. Ο κλοιός σφίγγει για τον Ντεσάν. Καταιγιστικό το Βέλγιο στην αναμέτρηση με το Ισραήλ, επικράτησε με 3-1 και έκανε θετική εκκίνηση στο γκρουπ. Την αδικεί το τελικό σκορ. Αν ήταν ελαφρώς πιο εύστοχη, θα μπορούσε να είχε ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Έπαιξε με όρεξη, δεν επέτρεψε σχεδόν τίποτα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Δεν πείθει η Γαλλία και μεσοεπιθετικά παρουσιάζει έλλειψη φαντασίας και δημιουργίας. Το Βέλγιο έδειξε καλά στοιχεία. Θα πάρουμε το G/G σε απόδοση 1.77. ▶️ (Pame Stoixima

773. Ισραήλ – Ιταλία (21:45)

Το Ισραήλ δεν μπόρεσε να βάλει ιδιαίτερη αντίσταση στο Βέλγιο και δεν απέφυγε την εκτός έδρας ήττα με 3-1. Δεν ήταν παιχνίδι για τα «κυβικά» της. Γνώριζε εξ αρχής ότι θα είχε πολύ δύσκολο έργο σε Όμιλο με Βέλγους, Γάλλους και Ιταλούς. Έπαιξε έξυπνα η Ιταλία, δεν επηρεάστηκε από το γκολ που δέχθηκε μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα και το γύρισε με μεθοδικότητα. Κέρδισε με 3-1 και πήρε προβάδισμα έναντι της Γαλλίας στη «μάχη» της πρωτιάς στον 2ο Όμιλο της Α’ Κατηγορίας του Nations League.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Το Ισραήλ είναι το «μαύρο πρόβατο» του 2ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Δεν έχει καμία ελπίδα. Μία σοβαρή Ιταλία, δεν θα αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Πληρώνει στο 1.75 το 2 (-1.25 Α.Η.). ▶️ (Stoiximan) 

775. Νορβηγία – Αυστρία (21:45)

Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως η Νορβηγία, με τον Χάαλαντ στην κορυφή της επίθεσης, δεν κατάφερε να βρει γκολ απέναντι στο Καζακστάν. Ήταν η απόλυτη κυρίαρχος, από την αρχή μέχρι το τέλος, όμως παρέμεινε «άσφαιρη». Σαφώς πιο δύσκολο το έργο που θα έχει απέναντι στην Αυστρία, η οποία επίσης προέρχεται από ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Σλοβενίας. Αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Ειδικά στο 1ο ημίχρονο και μετά το γκολ-πέναλτι που δέχθηκε, ήταν πολύ καλύτερη και θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Ισοφάρισε σχετικά άμεσα, αλλά δεύτερο τέρμα δεν σημείωσε.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Νορβηγία έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει με «τρίποντο» τις υποχρεώσεις της στον 3ο Όμιλό της Β’ Κατηγορίας του Nations League. Καλό το πρόσωπο που έδειξε η Αυστρία κόντρα στους Σλοβένους. Έχει την ικανότητα να περάσει αλώβητη και από την έδρα των Σκανδιναβών. Στο 2.10 το 2 DNB. ▶️ (bet365

778. Τουρκία – Ισλανδία (21:45)

Ελάχιστα πράγματα από την Τουρκία στην εκτός έδρας αναμέτρηση του 4ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας του Nations League απέναντι στην Ουαλία. Μπορεί να έπαιξε για ένα ημίωρο με 10 παίκτες, εντούτοις και πριν την αποβολή του Γιλμάζ, ήταν εμφανώς κατώτερη. Πολύ τυχερή που έφυγε με την ισοπαλία (0-0). Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς με το Μαυροβούνιο, η Ισλανδία αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική, σκόραρε δις και επικράτησε με 2-0.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Τουρκία δεν έδειξε καλά δείγματα στην Ουαλία και προβλημάτισε. Έχουν «ταβάνι» οι Ισλανδοί. Αν φύγουν με το οτιδήποτε από τη Σμύρνη, θα αποτελέσει έκπληξη. Ποντάρισμα στον 1 & Over 1,5 του 1.88. ▶️ (Stoiximan

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Κύπρος – Κόσοβο 2 ▶️ 1,91
Γαλλία – Βέλγιο G/G ▶️ 1,77
Ισραήλ – Ιταλία 2 (-1.25 Α.Η.) ▶️ 1,75
Νορβηγία – Αυστρία 2 DNB ▶️ 2,10
Τουρκία – Ισλανδία 1 & Over 1,5 ▶️ 1,88

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα