Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Τι να παίξω σήμερα (29/08/2024): Τώρα κρίνονται όλα!

Μία ερώτηση που κάνουμε όλοι μας καθημερινά είναι το «τι παίζουμε σήμερα»;

Μεγάλη μέρα η σημερινή (29/08), καθώς κρίνεται το ευρωπαϊκό μέλλον των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, όπως και των τριών κυπριακών ομάδων που συμμετάσχουν στα πλέι-οφ του Γιουρόπα και του Κόνφερενς Λιγκ.


968. Ζίρα – Ομόνοια (19:00)

Φαίνεται ότι βρίσκεται σε «κακό φεγγάρι» η Ζίρα. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ίντερ Μπακού για την 4η «στροφή» της αζέρικης Πρέμιερ Λίγκα. Μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα, έφαγε έξι (6-0) στην Κύπρο από την Ομόνοια και πρακτικά βρίσκεται εκτός Ευρώπης. Με την ψυχολογία… ταβανιασμένη ύστερα από τη μεγάλη νίκη επί της Ζίρα και τη διαφαινόμενη πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, η Ομόνοια έκανε ποδαρικό με το «δεξί» στο Κυπριακό Πρωτάθλημα επικρατώντας εντός του Εθνικού Άχνας με 3-0.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Μετά το σούπερ αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, στην Ομόνοια αρκεί να παίξει στο… ρελαντί. Πήγε για ταξίδι αναψυχής στο Αζερμπαϊτζάν. Με αυτή τη χαλαρότητα που θα πάει, ίσως επιτρέψει πράγματα στα μετόπισθεν. Πάμε στο G/G του 1.70. ▶️ (Stoiximan

971. ΑΠΟΕΛ – Ρίγας Σκόλα (20:00)

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρίγας Σκόλα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όμως το γκολ του Ελ Κααμπί στο 51’ τον έχει διατηρήσει στο «κόλπο» της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Δεν έδωσε το Σαββατοκύριακο αγώνα για το Κυπριακό Πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη πάντως, εδώ και τέσσερα παιχνίδια. Στον αντίποδα, η Ρίγας Σκόλα έμεινε στο 0-0 με τη Ρίγα, σε εκτός έδρας ντέρμπι πρωτιάς για την 27η αγωνιστική της Βίρσλιγκα. Αήττητη εδώ και επτά επίσημα ματς.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Δεν αποδίδει τα μέγιστα στην Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι χειρότερη της Ρίγας Σκόλα, όμως στο πρώτο ματς δεν το έδειξε. Συνήθως δέχεται γκολ και αυτό μας ωθεί στην επιλογή του G/G σε απόδοση 1.92. ▶️ (Pame Stoixima

976. Πάφος – Κλουζ (20:00)

Αν και είχε μπροστά της κάτι παραπάνω από μία ώρα για να ισοφαρίσει με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά το γκολ που δέχθηκε στο 16’, η Πάφος δεν το έκανε ποτέ και δεν απέφυγε την εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Κλουζ, στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Χωρίς δράση το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο. Η Κλουζ από την άλλη, έπαιξε κανονικά στη Λίγκα Ι της Ρουμανίας και για την 7η αγωνιστική, κέρδισε με 3-0 τη Μποτοσάνι, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Για πέμπτο σερί επίσημο ματς, διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Πάφος έχει φτάσει ως εδώ με δύο εντός έδρας προκρίσεις, αμφότερες στην παράταση. Κάποια στιγμή η τύχη τελειώνει. Δυσκολοκατάβλητη η Κλουζ, επιλέγουμε το Under 2,5 στο 1,72. ▶️ (Stoiximan)

988. Παναθηναϊκός – Λανς (21:00)

Παρότι είχε μία πραγματικά απογοητευτική εικόνα, ο Παναθηναϊκός έσωσε την «παρτίδα» και επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο «ΟΑΚΑ». Με ανάλογη απόδοση κόντρα στη Λανς, δεν έχει πραγματικά καμία ελπίδα. Φυσικά και δεν αναμένεται να παίξουν οι ίδιοι. Ο Άλόνσο θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Κατάμεστο το «ΟΑΚΑ», πάνω από 55.000 εισιτήρια έχουν πωληθεί. Παίζοντας στο «ρελαντί», η Λάνς κέρδισε με 2-0 την Μπρεστ για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1. Έχει το απόλυτο νικών στα τρία επίσημα που έχει δώσει φέτος. Εμφανώς καλύτερη του Παναθηναϊκού στο πρώτο μεταξύ τους ματς όσο έπαιζε με 11. Μετά την αποβολή βρήκε γκολ και ακόμα και με 10, δεν απειλήθηκε πολύ. Το γκολ που δέχθηκε ήταν από ατομική προσπάθεια του Ιωαννίδη.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Με τους δύο από τους τρεις βασικούς στόπερ της Λανς να λείπουν, ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να σκοράρει. Το θέμα είναι αν έχει την ικανότητα να κρατήσει το «μηδέν» στο μετόπισθεν. Δύσκολο. Επιλογή το G/G στο 1.72. ▶️ (bet365

999. Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ (22:30)

Βουτηγμένη στη μετριότητα η Σάμροκ Ρόβερς, δεν πήρε τίποτα περισσότερο από το 1-1 με τη Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Ντιβίζιον. Μετρά μόλις δύο νίκες στα εννέα τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Δεν είχε καμία ελπίδα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Ειδικά μετά την κόκκινη του 52’ κατέρρευσε. Έχασε με 4-0 και πρακτικά έχει αποκλειστεί. Θα συνεχίσει στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Απέναντι σε έναν Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε, όμως βρήκε δύο γκολ στο 2ο ημίχρονο (51’, 79’) και πήρε τη νίκη με 2-0. Τρίτο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το απόλυτο εντός συνόρων μετά από δύο αγωνιστικές.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Χαλαρός ο ΠΑΟΚ, έχει σκορ ασφαλείας. Θα χρειαστεί βέβαια να παίξει σοβαρά για να μην μπει σε μπελάδες. Η Σάμροκ δεν έχει ελπίδες, όμως θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί. Κυνηγάμε το G/G στο 1.75. ▶️ (Stoiximan

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Ζίρα – Ομόνοια G/G ▶️ 1,70
ΑΠΟΕΛ – Ρίγας Σκόλα G/G ▶️ 1,92
Πάφος – Κλουζ Under 2,5 ▶️ 1,72
Παναθηναϊκός – Λανς G/G ▶️ 1,72
Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ G/G ▶️ 1,75

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα