Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Τι να παίξω σήμερα (07/08/2024): Η στιγμή του ΑΠΟΕΛ

Τι παίζουμε σήμερα; Ιδού το ερώτημα…

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει ένα βελτιωμένο πρόσωπο κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για να έχει πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αγώνες από τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ περιέχει το πρόγραμμα της Τετάρτης (07/08).


892. Σλάβια Πράγας – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (20:00)

Από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Σλόβαν Λίμπερετς προέρχεται η Σλάβια Πράγας. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα Τσεχίας και αήττητη μετά το πέρας των πρώτων τριών αγωνιστικών, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί ακόμα γκολ. Μιλάμε για την εν ενεργεία πρωταθλήτρια της χώρας. Σε παιχνίδι της Παρασκευής (02/08) για τη 2η αγωνιστική της Γιούπλιερ Λιγκ, η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ επικράτησε της Μπέερσχοτ με 3-1. Έσπασε λοιπόν το «ρόδι» στο φετινό πρωτάθλημα μετά την «γκέλα» της πρεμιέρας, στην έδρα της Ντέντερ (0-0). Έχει ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ Βελγίου, επικρατώντας με 2-1 της Κλαμπ Μπριζ στα μέσα Ιουλίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Αξιόλογες ομάδες και οι δύο. Πολύ καλή αμυντικά η Σλάβια Πράγας, πιο… ελεύθερα παίζει η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι και ο λόγος που θα πάμε στο G/G του 1.91. ▶️ (Stoiximan

893. Κοπεγχάγη – Μπάνικ Οστράβα (20:00)

Με το μυαλό και στο επερχόμενο ευρωπαϊκό ματς, η Κοπεγχάγη είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών στη Σουπερλίγκα μετά από δύο σερί νίκες, μένοντας στο 1-1 με τη Ράντερς (εντός). Εύκολη η πρόκρισή της στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας με συνολικό σκορ της Μάγκπις με 8-1. Το ίδιο άνετα πέρασε και η Μπάνικ Οστράβα, όπου μετά το 5-1 επί της Μπάναντς στο πρώτο παιχνίδι (εντός), κέρδισε και στην Αρμενία με 2-0. «Τρέχει» νικηφόρο σερί τριών αγώνων.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Θεωρητικά η Κοπεγχάγη έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αξιόμαχη η Μπάνικ Οστράβα. Επιλογή ο 1 & Under 4,5 στο 1.87. ▶️ (Pame Stoixima

899. Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΑΠΟΕΛ (21:30)

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για να κερδίσει με 1-0 την Ποντμπρέζοβα (εντός), στη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ Σλοβακίας. Σοβαρή στη ρεβάνς του 1-1 με την Τσέλιε, τη διέσυρε με πέντε τέρματα (5-0) εντός έδρας και πέρασε θριαμβευτικά στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οριακή η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πετροκούμπ. Η νίκη στο «ΓΣΠ» με 1-0 ήταν αυτή που της έδωσε το εισιτήριο, μιας και στον επαναληπτικό της Μολδαβίας έμεινε στο 1-1. Δεν πείθει.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής το κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας απεναντίας, παίζει καλά και δεδομένα έχει μεγαλύτερο ρυθμό, με περισσότερα ματς στα πόδια της. Άσος στο 2.15. ▶️ (Stoiximan)

900. Σεντ Γκάλεν – Σλασκ Βρότσλαβ (21:30)

Σε ένα απαιτητικό παιχνίδι, η Σεντ Γκάλεν έφυγε με το διπλό (3-4) από την έδρα της Λοζάνης. Σημείωσε μία τέταρτη διαδοχική νίκη σε Ελβετία και Ευρώπη. Μεταξύ αυτών φυσικά βρίσκονται και οι δύο επί της Τομπόλ Κοστανάι (4-1 εντός, 0-1 εκτός), χάρη στις οποίες φυσικά βρίσκεται στον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Η Σλασκ Βρότσλαβ ανέτρεψε το 1-0 (εκτός) του πρώτου αγώνα, επικράτησε της Ρίγα με 3-1 και πέρασε στην επόμενη προκριματική φάση του Κόνφερενς. Πρώτη νίκη την τρέχουσα σεζόν, στα τρία προηγούμενα σε Πολωνία και Ευρώπη είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Μιλάμε για μία Σεντ Γκάλεν που και καλύτερη είναι και πιο φορμαρισμένη από τη Σλασκ Βρότσλαβ. Πληρώνει στο 2.37 ο 1 & Under 3,5. ▶️ (bet365

901. Γιαγκελόνια Μπιαλιστόκ – Μπόντο Γκλιμτ (21:45)

Από την εντός έδρας νίκη επί της Σταλ Μίελετς προέρχεται η Γιαγκελόνια Μπιαλιστόκ. Αλάνθαστη μέχρι στιγμής στη σεζόν, με 5/5 νίκες σε Πολωνία και Ευρώπη. Για να βρεθεί στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε μία εύκολη αποστολή κόντρα στην Πενεβέζις. Την κέρδισε εκτός με 4-0 και με 3-1 εντός. Με καλή ψυχολογία και η Μπόντο Γκλιμτ, η οποία έκανε την ανατροπή κόντρα στη Χάουγκεσουντ και επιβλήθηκε με 4-2. Επίσης άνετα στον 3ο προκριματικό, άφησε εκτός τη Ρίγας Σκόλα (4-0 εντός, 1-3 εκτός).

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Αμφότερες ομάδες που αρέσκονται να παίζουν επιθετικά. Τα μεταξύ τους ματς ενδέχεται να είναι θεαματικά και να έχουν γκολ. Το G/G στο 1.70. ▶️ (Stoiximan

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Σλάβια Πράγας – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ G/G ▶️ 1,91
Κοπεγχάγη – Μπάνικ Οστράβα 1 & Under 4,5 ▶️ 1,87
Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΑΠΟΕΛ 1 ▶️ 2,15
Σεντ Γκάλεν – Σλασκ Βρότσλαβ 1 & Under 3,5 ▶️ 2,37
Γιαγκελόνια Μπιαλιστόκ – Μπόντο Γκλιμτ G/G ▶️ 1,70

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα