Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Τι να παίξω σήμερα (22/06/2024): Η ευκαιρία των εκπλήξεων

Τι παίζουμε σήμερα; Ιδού το ερώτημα…

Πολύ… ζουμί έχουν οι αναμετρήσεις του Σαββάτου (22/06), με τη Ρουμανία να έχει κάνει ήδη την πρώτη έκπληξη, το Βέλγιο να ψάχνει «απαντήσεις», Γεωργία και Τσεχία να θέλουν το πρώτο «τρίποντο» και στο Τουρκία – Πορτογαλία να περιμένουμε γκολ. Δύο τα ματς στο Κόπα Αμέρικα.


121. Γεωργία – Τσεχία (16:00)

Παρά την ήττα (3-1) από την Τουρκία, η Γεωργία έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένη και περήφανη για την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση, για να δεχθεί τη «χαριστική βολή» στην τελευταία φάση του αγώνα. Το ματς με την Τσεχία μοιάζει κομβικό για το μέλλον της στη διοργάνωση. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν κόντρα στους Πορτογάλους, όμως δεν απέφυγαν την ανατροπή, δεχόμενοι το δεύτερο γκολ στο 90’+2’. Αγωνιστικά δεν εντυπωσίασαν, αρκέστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Τσεχία δεν μπορεί να ακολουθήσει την ίδια τακτική με αυτή κόντρα στους Πορτογάλους. Η Γεωργία είναι στα «κυβικά» της και πρέπει να την χτυπήσει. Πήραν θάρρος οι Γεωργιανοί από την εμφάνιση με την Τουρκία. Θα είναι ανταγωνιστικοί. Στο 1.83 το G/G. ▶️ (Stoiximan

122. ΤουρκίαΠορτογαλία (19:00)

Η Τουρκία ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στο Γιούρο, επικρατώντας με 3-1 της Γεωργίας. Δεν είναι ότι δεν κινδύνευσε, όμως επιθετικά ήταν εξαιρετική. Διαθέτει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και έπαιξε με πλάνο. Πρώτη νίκη σε πρεμιέρα στη διοργάνωση. Σαφώς και το έργο της δυσκολεύει στο επερχόμενο ματς. Η Πορτογαλία δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην μαζική άμυνα της Τσεχίας, όμως με γκολ στο 90’+2’ ολοκλήρωσε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1. Έκανε το πρώτο βήμα προς την πρόκριση. Παρότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, δεν έχασε την πίστη της, συνέχισε να πιέζει και στο τέλος επιβραβεύτηκε γι’ αυτή την προσπάθεια. Κόντρα στους Τούρκους πάντως, αναμένεται να βρει περισσότερους χώρους.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, το στυλ παιχνιδιού της Τουρκίας ευνοεί τόσο την Πορτογαλία, όσο και συνολικά το θέαμα. Θα πάρουμε το G/G του 1.77. ▶️ (Pame Stoixima

123. Βέλγιο – Ρουμανία (22:00)

Κάτι περισσότερο από απογοητευτικό ήταν το Βέλγιο στο εναρκτήριο παιχνίδι του στο Γιούρο απέναντι στη Σλοβακία, από την οποία υπέστη την ήττα-σοκ με 1-0. Έχασε τα… άχαστα, της ακυρώθηκαν δύο γκολ, όμως πέρα από την καθαρή ατυχία, αγωνιστικά δεν έπεισε. Στις τάξεις του προσπαθούν να διατηρήσουν την ηρεμία, να αφήσουν μία και καλή πίσω το εν λόγω αρνητικό αποτέλεσμα και να κάνει το 2/2 στα εναπομείναντα ματς. Ελάχιστοι θα περίμεναν πριν την έναρξη του Γιούρο ότι η Ρουμανία θα ξεκινούσε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση και δη με ένα εκκωφαντικό 3-0 επί της Ουκρανίας. Ανώτερη από την αρχή μέχρι το τέλος, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και πήρε μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη. Υπάρχει περίσσια ψυχολογία και έχει θέσει τις βάσεις για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Το Βέλγιο διαθέτει την καλύτερη ομάδα στον 5ο Όμιλο, όμως μετά το «κάζο» της 1ης αγωνιστικής, η πίεση αυξάνεται. Θα τα δώσει όλα για τη νίκη, όμως η Ρουμανία προέρχεται από σπουδαίο «τρίποντο» και θα παίξει με άλλον… αέρα. Πληρώνει στο 1.85 το G/G. ▶️ (Stoiximan) 

452. Ισημερινός – Βενεζουέλα (01:00)

O Ισημερινός ολοκλήρωσε θετικά την προετοιμασία της ενόψει Κόπα Αμέρικα, επικρατώντας με 3-1 και 2-1 των Βολιβίας και Ονδούρας αντίστοιχα. Δεδομένου του ότι υπάρχει το Μεξικό στον όμιλό της, θα παλέψει με τη Βενεζουέλα για τη 2η θέση. Με τη σειρά τους, οι Βενεζουελάνοι προέρχονται από το φιλικό 0-0 με τη Γουατεμάλα. Παρέμειναν χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια. Δεν σκοράρουν πολύ και αυτό τους στοιχίζει.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Με τη Βενεζουέλα να μην «τρελαίνεται» στο γκολ, ο Ισημερινός μοιάζει να έχει προβάδισμα για το θετικό αποτέλεσμα. Ο άσος προσφέρεται στο 1.80. ▶️ (bet365

470. Μεξικό – Τζαμάικα (04:00)

Το Μεξικό δεν «έκλεισε» καλά τα φιλικά της, καθώς ήρθαν δύο ήττες από Ουρουγουάη (0-4) και Βραζιλία (2-3). Κόντρα στους Βραζιλιάνους βέβαια, είχε καλή εικόνα και δέχθηκε το γκολ της ήττας στην εκπνοή. Καλείται πλέον να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί για την πρωτιά στον 2ο Όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Από επίσημα παιχνίδια προέρχεται η Τζαμάικα, με τελευταίο αποτέλεσμα το 3-2 επί του Άγιου Δομίνικου για τη 2η αγωνιστική του 5ου Ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ. Τρίτη σερί νίκη σε επίσημο ματς.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Φορμαρισμένη η Τζαμάικα, όμως το Μεξικό είναι σαφώς πιο ποιοτικό. Άσος στο 1.70. ▶️ (Stoiximan

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Γεωργία – Τσεχία G/G ▶️ 1,83
Τουρκία – Πορτογαλία G/G ▶️ 1,77
Βέλγιο – Ρουμανία G/G ▶️ 1,80
Ισημερινός – Βενεζουέλα 1 ▶️ 1,80
Μεξικό – Τζαμάικα 1 ▶️ 1,70

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα