Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
0

Τι να παίξω σήμερα (02/05/2024): Το πρώτο βήμα

Για μία ακόμα ημέρα, η ερώτηση είναι μία: Τι παίζουμε σήμερα;

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ με στόχο να πάρει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Άστον Βίλα ενόψει της ρεβάνς. Επίσης στις 22:00 και οι υπόλοιποι τρεις ημιτελικοί σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Λίγο νωρίτερα έχουμε εξ αναβολής ματς στην Πρέμιερ Λιγκ.


152. Τσέλσι – Τότεναμ (21:30)

Η Τσέλσι βρέθηκε μέχρι και με 2-0 πίσω στο σκορ από την Άστον Βίλα, όμως μπόρεσε να αντιδράσει και να φύγει από το «Villa Park» με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική. Εντός 10αδας. Η Τότεναμ αντέδρασε μονάχα μετά τα τρία γκολ που είχε δεχθεί από την Άρσεναλ και δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα με 3-2 στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Δεύτερο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα, πλέον στο -7 από την πρώτη τετράδα, με δύο ματς λιγότερα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Δεν βγάζεις άκρη με την Τσέλσι. Παντελώς αλλοπρόσαλλη. Η Τότεναμ πρέπει να βάλει «στοπ» στην… κατρακύλα, πριν την πάρει για τα καλά. Αμυντικά πάντως, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Στο 1.88 το G/G & Over 2,5. ▶️ (Stoiximan)

153. Άστον Βίλα – Ολυμπιακός (22:00)

Παρά το προβάδισμα των δύο τερμάτων που απέκτησε κόντρα στην Τσέλσι, η Άστον Βίλα αρκέστηκε τελικά με την ισοπαλία (2-2). Έφτασε τα έξι ματς χωρίς ήττα. Στα πέναλτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Λιλ στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Κέρδισε με 2-1 εντός, έχασε με το ίδιο σκορ στη Γαλλία, για να αποδειχθεί πιο εύστοχη στα πέναλτι (4-3). Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-1 της Λαμίας και πλέον με ένα 3/3 στις εναπομείνασες αγωνιστικές, να μπορεί να κατακτήσει το πρωταθλήματα. Επίσης χρειάστηκε τα πέναλτι (3-2) για να προκριθεί, μετά το 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την ήττα με 1-0 στη ρεβάνς της Τουρκίας.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα… πάντα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και προφανώς έχει κάθε δικαίωμα να το πιστεύει. Η Άστον Βίλα είναι μία κλασσική ταχυδυναμική ομάδα, με έναν προπονητή «μάστερ» στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Κυνηγάμε στο 2.88 την επιλογή του 1 & G/G. ▶️ (Pame Stoixima)

154. Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ (22:00)

H Φιορεντίνα έδειξε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και κέρδισε με το εμφατικό 5-1 τη Σασουόλο. Δεύτερη σερί νίκη στη Σέριε Α και επτά βαθμούς μακριά από την πρώτη εξάδα. Μετά το 0-0 στην Τσεχία, χρειάστηκε την παράταση για να κερδίσει με 2-0 τη Βικτόρια Πλζεν στη ρεβάνς και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς. Σαρωτική η Κλαμπ Μπριζ, κέρδισε τη Γκενκ με 3-0 εκτός έδρας και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή με την Άντερλεχτ. Έφτασε τις επτά σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μεταξύ αυτών και οι δύο με τον ΠΑΟΚ (1-0 εντός, 0-2 εκτός), με τις οποίες πήρε άνετα το εισιτήριο για τους «4» του Κόνφερενς Λιγκ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Κλαμπ Μπριζ είναι πιο φορμαρισμένη και δεδομένα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από τη Φιορεντίνα. Πάμε στην έκπληξη. 2 DNB στο 3.05. ▶️ (Stoiximan)

155. Μαρσέιγ – Αταλάντα (22:00)

Η Μαρσέιγ κέρδισε με 2-1 τη Λανς και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές. Παρέμεινε στο «κυνήγι» της πρώτης εξάδας, ούσα στο -2 από αυτή. Έκανε την έκπληξη και μετά την ήττα με 2-1 στην έδρα της Μπενφίκα, κέρδισε με 1-0 στη ρεβάνς, παίρνοντας την πρόκριση στα πέναλτι (4-2). Η Αταλάντα πήρε τη νίκη επί της Έμπολι και συνέχισε θετικά για τρίτο σερί ματς. Έκανε το «μπαμ» των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός συνέχειας το φαβορί Λίβερπουλ, με μία σούπερ νίκη (0-3) στο «Anfield» και μία αναίμακτη ήττα εντός (0-1).

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Μαρσέιγ είναι ομάδα που δεν κρατά εύκολα το «μηδέν» στην άμυνα. Ικανότατη επιθετικά η Αταλάντα. Πιθανό να δούμε γκολ εκατέρωθεν. Αποδεκτό το G/G στο 1.70. ▶️ (bet365)

156. ΡόμαΛεβερκούζεν (22:00)

Η Ρόμα υπέστη την ανατροπή από τη Νάπολι, εντούτοις ισοφάρισε στο 88’ και έφυγε από το «Diego Armando Maradona» με το 2-2. Για να περάσει στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, κέρδισε δις (0-1 εκτός, 2-1, εντός) τη Μίλαν στον ιταλικό «εμφύλιο». Αλύγιστη Λεβερκούζεν, βρέθηκε μέχρι και με 0-2 πίσω στο σκορ από τη Στουτγκάρδη, για να καταφέρει να ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ στο 61’ και το 90’+6’! Ακόμα λοιπόν κι αν έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, δείχνει πως δεν επιθυμεί να αφήσει τον πόδι από το γκάζι. Παρέμεινε αήττητη φέτος και για 46ο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ ξεπέρασε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, με νίκη εντός (2-0) και ισοπαλία (1-1) στο Λονδίνο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Μία Ρόμα που είναι βελτιωμένη άρδην υπό τις οδηγίες του Ντε Ρόσι, έχει αποκτήσει επιθετικότητα και είναι δυσκολοκατάβλητη, υποδέχεται το «φαινόμενο» Λεβερκούζεν, που ακόμα και στην κακή της μέρα, απλά δεν χάνει. Σπουδαίο ματς, πάμε στο G/G του 1.80. ▶️ (Stoiximan)

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Τσέλσι – Τότεναμ G/G & Over 2,5 ▶️ 1,88
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός 1 & G/G ▶️ 2,88
Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ 2 DNB ▶️ 3,05
Μαρσέιγ – Αταλάντα G/G ▶️ 1,70
Ρόμα – Λεβερκούζεν G/G ▶️ 1,80

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδόσφαιρο

  • Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα